• FIT-CROWN

Insistere på at lave squats kan slanke ben?Squats er en meget effektiv benøvelsesbevægelse, som ikke kun træner musklerne i lår og hofter, men også øger kroppens basale stofskifte, hvilket hæmmer fedtophobning, hjælper dig med at forbedre linjen i benene, og endda opnå effekten af magre ben.

Men hvis du ønsker at slanke dine ben gennem squat, er det ikke blot at gøre et par squats kan opnås, du skal overveje en række faktorer, disse få teknikker kan give dig mulighed for hurtigt at miste elefantben og have slanke ben. fitness en

Først og fremmest er hyppigheden af ​​squats meget vigtig.Det anbefales at udføre squatøvelser mindst 3-4 gange om ugen, med flere sæt træning hver gang, såsom 20-30 i en gruppe, i 5-10 sæt.

Begyndere kan starte med lavintensiv træning og gradvist øge træningsintensiteten, såsom: at starte med vægtbærende squats og langsomt udføre vægttræning, som effektivt kan stimulere benmusklerne, fremme forbedringen af ​​stofskiftet og accelerere forbrænding af fedt.

fitness to

For det andet er intensiteten af ​​squats også en nøglefaktor.Når du først laver squats, anbefales det at starte med en lavere vægt og gradvist øge vægten for at undgå at belaste benmusklerne for meget.Vær samtidig opmærksom på korrekt kropsholdning og færdigheder for at undgå skader.

For det tredje skal træningstiden for squats også mestres ordentligt.Tiden for hver squat-øvelse bør ikke være for lang, det anbefales generelt at udføre 10-15 squats pr. gruppe, udføre 3-4 sæt og hvile 1-2 minutter mellem hver gruppe.Dette kan fuldt ud stimulere benmusklerne, samtidig med at man undgår overdreven træthed.

fitness øvelse 1

For det fjerde, hvis du ønsker at opnå en betydelig benudtyndingseffekt gennem squatting, skal du også tilføje systemisk aerob træning, såsom løb, hoppestik, leg og andre sportsgrene for at øge aktivitetsmetabolismen, motion i mere end 30 minutter om dagen kan effektivt reducere kropsfedt sats, med kropsfedt sats fald, ben vil også følge for at slanke sig.

Endelig er vi også nødt til at gøre et godt stykke arbejde med diætstyring, reducere kalorieindtaget, supplere protein af høj kvalitet og skabe et varmegab for kroppen, for at reducere kropsfedt, vil hele kroppen følge med for at slanke, du vil miste elefantben.

fitness øvelse 2

Sammenfattende kan vi styrke muskelgruppen i underekstremiteterne ved at sidde på hug, forme stramme ben, reducere kropsfedthastigheden gennem aerob træning, forbedre elefantben og forme slanke ben.


Indlægstid: 27. marts 2024